Αγιόκαμπος

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Μια μοναδική Επιλογή Διακοπών !

Ανακαλύψτε μια ξεχωριστή επιλογή για τις διακοπές σας και ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια στη βίλα μας Country House, στο τουριστικό χωριό μας Spitaki Village και δίπλα στη θάλασσα της Βελίκας Λάρισσας !

Αγιόκαμπος

Χαλαρώστε με θέα τη θάλασσα !

Το μπαλκόνι μας διαθέτει μια εξαιρετική θέα στη θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση της παραδοσιακής φορεσιάς με έπιπλα επιλεγμένα για να σας χαρίσουν άνεση στις στιγμές χαλάρωσης σας !

Αγιόκαμπος

Ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον !

Σε όλη την έκταση εξωτερικά από τη βίλα μας και στο χωριό μας Spitiko Village έχουμε δημιουργήσει έναν συνδυασμό φυτών και δέντρων το οποίο θα απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας !

Αγιόκαμπος

Η αρχιτεκτονική της τοπικής μας Παράδοσης !

Με την πρώτη ματιά θα νιώσετε τη μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής μας η οποία ακολουθεί σε πολλά σημεία την παραδοσιακή αισθητική και τεχνοτροπία ! Προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε μια ευχάριστη ανάμνηση από την πρώτη ακόμη στιγμή που θα εισέλθετε στη βίλα μας !

Αγιόκαμπος

Η εξυπηρέτησή σας είναι δικιά μας προτεραιότητα !

Φροντίζουμε να έχετε όλες τις σχετικές ανέσεις σε ένα πεντακάθαρο και με πολλές επιλογές περιβάλλον !

Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
Αγιόκαμπος
\/

Αγιόκαμπος

Από το 1990 κατοικείται και από μόνιμους κατοίκους, περίπου 300 και το καλοκαίρι ξεπερνούν τις 10000 με την αύξηση του τουρισμού.

Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία η παραλία του Αγιοκάμπου, αμμώδης,με ψιλό βότσαλο και πεντακάθαρα νερά. Η έκταση της παραλίας Αγιοκάμπου φτάνει τα 14χλμ μαζί με την παραλία Βελίκας και Σωτηρίτσας και αποτελούν τα πιο δημοφιλή παράλια του Νομού Λαρίσης

Την περιοχή διασχίζουν τα ρέματα «Πουρί» και «Μπουρμπουλήθρα», που χύνονται στην παραλία του Αγιοκάμπου. Απομεινάρια παλαιότερων εποχών αποτελούν το Κάστρο, πάνω από το λιμάνι, τα «σκαλοπάτια του Ξέρξη» και το τοξωτό γεφύρι που είναι φτιαγμένο στα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Σήμερα ο Αγιόκαμπος έχει μεγάλη οικοδομική ανάπτυξη όπως επίσης και ανάπτυξη έργων υποδομής, αφού χιλιάδες είναι οι παραθεριστές και οι τουρίστες που περνούν τα καλοκαίρια τους εδώ. Δύο μεγάλα έργα που έχουν γίνει είναι το λιμάνι Αγιοκάμπου, το οποίο αναμένεται να συνδέσει την περιοχή με ιπτάμενα δελφίνια από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και η κρεμαστή γέφυρα στη θέση «Πλατανόρεμα», στο δρόμο που συνδέει τον Αγιόκαμπο με τη Βελίκα.

Οι συνεχώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις , τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, η έντονη νυχτερινή ζωή και τα πανέμορφα δάση σε συνδυασμό με τα σημαντικά μνημεία της περιοχής, καθιστούν τον Αγιόκαμπο ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τα πάντα για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αγιόκαμπο υπάρχουν δύο camping με όλες τις ανέσεις και χώρος διασκέδασης για μικρά παιδιά. Παράλληλα υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ και τέννις σε όλη την έκταση της παραλίας από Αγιόκαμπο μέχρι Βελίκα.

Στην παραλία του Αγιοκάμπου, κάθε χρόνο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας μαζί με τους τοπικούς φορείς, διοργανώνουν συναυλίες με πολύ γνωστούς τραγουδιστές. Επίσης, τα καφέ-μπαρ διοργανώνουν ολοήμερα beach party με DJ's, ποτά και ξέφρενη διασκέδαση στην παραλία. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στον εορτασμό της Θεοφανείων οι κάτοικοι μετά τη Θεία Λειτουργία πηγαίνουν στο λιμάνι, όπου πραγματοποιείται ο καθαγιασμός των υδάτων με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

All rights reserved spitakivillage.gr 2016 | Created by BOOKRES