Ακτές Κισσάβου

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Μια μοναδική Επιλογή Διακοπών !

Ανακαλύψτε μια ξεχωριστή επιλογή για τις διακοπές σας και ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια στη βίλα μας Country House, στο τουριστικό χωριό μας Spitaki Village και δίπλα στη θάλασσα της Βελίκας Λάρισσας !

Ακτές Κισσάβου

Χαλαρώστε με θέα τη θάλασσα !

Το μπαλκόνι μας διαθέτει μια εξαιρετική θέα στη θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση της παραδοσιακής φορεσιάς με έπιπλα επιλεγμένα για να σας χαρίσουν άνεση στις στιγμές χαλάρωσης σας !

Ακτές Κισσάβου

Ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον !

Σε όλη την έκταση εξωτερικά από τη βίλα μας και στο χωριό μας Spitiko Village έχουμε δημιουργήσει έναν συνδυασμό φυτών και δέντρων το οποίο θα απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας !

Ακτές Κισσάβου

Η αρχιτεκτονική της τοπικής μας Παράδοσης !

Με την πρώτη ματιά θα νιώσετε τη μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής μας η οποία ακολουθεί σε πολλά σημεία την παραδοσιακή αισθητική και τεχνοτροπία ! Προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε μια ευχάριστη ανάμνηση από την πρώτη ακόμη στιγμή που θα εισέλθετε στη βίλα μας !

Ακτές Κισσάβου

Η εξυπηρέτησή σας είναι δικιά μας προτεραιότητα !

Φροντίζουμε να έχετε όλες τις σχετικές ανέσεις σε ένα πεντακάθαρο και με πολλές επιλογές περιβάλλον !

Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
Ακτές Κισσάβου
\/

Ακτές Κισσάβου

Συναντώνται στην ανατολική πλευρά του Κισσάβου και η ήπια διατηρημένη φύση του βουνού αντικατοπτρίζεται και εδώ, στους μικρούς ορμίσκους και τις ερημικές παραλίες με λεπτό πολύχρωμο βότσαλο.

Σε απόσταση 45΄ με 60΄(47 χλμ.) από την πόλη της Λάρισας βρίσκονται οι παραλίες Κισσάβου, Σωτηρίτσας, Βελίκας, Κουτσουπιάς, ο Ρακοπόταμος, η Παλιουριά και ο Αγιόκαμπος.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στις χαραγμένες διαδρομές που διασχίζουν το βουνό και καταλήγουν στη θάλασσα, να οργανώσει το πικ νικ του στη φύση και στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για καθόλου έως μέτρια δυσκολίας πεζοπορία και ποδηλασία και λοιπές αθλητικές δραστηριότητες στη θάλασσα και στο βουνό. Η θέα και ο συνδυασμός του καταπράσινου βουνού με το βαθύ μπλε του Αιγαίου σου επιβάλλεται από όπου και να κοιτάζεις.

Ωστόσο υπάρχουν και πολύ καλά οργανωμένες παραλίες με beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για όσους προτιμούν τις διακοπές τους σε πιο έντονους ρυθμούς.

Συνεχόμενες με τις ακτές του Κισσάβου και σε κοντινή επίσης απόσταση από την πόλη της Λάρισας βρίσκονται και οι παραλίες του Ολύμπου όπως το Στόμιο, η Πλατιά Άμμος, τα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό. Υπάρχει περιφερειακή οδός, η οποία συνδέει σχεδόν όλη την παραλιακή πλευρά του Νομού και προσφέρει μία πολύ όμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο του Κισσάβου.

All rights reserved spitakivillage.gr 2016 | Created by BOOKRES