Βελίκα

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Μια μοναδική Επιλογή Διακοπών !

Ανακαλύψτε μια ξεχωριστή επιλογή για τις διακοπές σας και ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια στη βίλα μας Country House, στο τουριστικό χωριό μας Spitaki Village και δίπλα στη θάλασσα της Βελίκας Λάρισσας !

Βελίκα

Χαλαρώστε με θέα τη θάλασσα !

Το μπαλκόνι μας διαθέτει μια εξαιρετική θέα στη θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση της παραδοσιακής φορεσιάς με έπιπλα επιλεγμένα για να σας χαρίσουν άνεση στις στιγμές χαλάρωσης σας !

Βελίκα

Ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον !

Σε όλη την έκταση εξωτερικά από τη βίλα μας και στο χωριό μας Spitiko Village έχουμε δημιουργήσει έναν συνδυασμό φυτών και δέντρων το οποίο θα απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας !

Βελίκα

Η αρχιτεκτονική της τοπικής μας Παράδοσης !

Με την πρώτη ματιά θα νιώσετε τη μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής μας η οποία ακολουθεί σε πολλά σημεία την παραδοσιακή αισθητική και τεχνοτροπία ! Προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε μια ευχάριστη ανάμνηση από την πρώτη ακόμη στιγμή που θα εισέλθετε στη βίλα μας !

Βελίκα

Η εξυπηρέτησή σας είναι δικιά μας προτεραιότητα !

Φροντίζουμε να έχετε όλες τις σχετικές ανέσεις σε ένα πεντακάθαρο και με πολλές επιλογές περιβάλλον !

Βελίκα
Βελίκα
Βελίκα
Βελίκα
Βελίκα
Βελίκα
Βελίκα
\/

Βελίκα

Κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες κατακλύζουν την παραλία Βελίκας, για να απολαύσουν την υπέροχη, καθαρή θάλασσα και τα φρέσκα θαλασσινά στις ταβέρνες, αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή στα beach bar.

Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία η παραλία της Βελίκας. Είναι πλήρως οργανωμένη, με πολλές ψαροταβέρνες, σούπερ μάρκετ, καφέ-μπαρ και πλήθος ενοικιαζόμενων δωματίων

Εξέχουσα θέση στην παραλία Βελίκας έχει το κομμάτι μετά τα «Βραχάκια». Εκεί το τοπίο σε συνδυασμό με την οργανωμένη παραλία είναι μοναδικό και συγκεντρώνει καθημερινά πλήθος κόσμου.

Στην παραλία Βελίκας διεξάγονται αγώνες beach volley και συμμετέχουν αθλητές απ' όλη την Ελλάδα. Στο ρέμα Πλατανιάς Βελίκας, κάθε χρόνο την περίοδο 20/7 μέχρι 20/8, στα πλαίσια εκδήλωσης πολιτιστικού χαρακτήρα με το όνομα «Φιλοκτήτεια», οργανώνονται πλούσια πολιτιστικά δρώμενα, όπως θεατρικές παραστάσεις γνωστών ηθοποιών στο θέατρο Βελίκας κ.α. Εκτός από το θέατρο, ο Δήμος έχει οργανώσει το χώρο μέσα στα πλατάνια, με πέτρινη πλατεία, δημοτικό αναψυκτήριο, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πίσω από αυτόν τον χώρο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5.

Στο ρέμα Πλατανιάς Βελίκας συναντάμε δείγματα του βυζαντινού μεγαλείου στο κάστρο, που ανέδειξαν οι αρχαιολογικές ανασκαφές. Από τον ίδιο δρόμο μπορούμε να επισκεφτούμε την Μονή Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου που αποτελεί αξιόλογο δείγμα της βυζαντινής τεχνοτροπίας. Επίσης η πεζοπορία στο οργανωμένο με χώρους αναψυχής, περιπατητικό μονοπάτι Μελιβοίας-Βελίκας, αποτελεί μοναδική εμπειρία.

All rights reserved spitakivillage.gr 2016 | Created by BOOKRES